Friday, 9 March 2012

Hari ICT :)




Assalamualaikum. hi guys! untuk pengetahuan semua, pada 16 mac 2012 sehingga 18 mac 2012 ini, Kolej Pendeta Za'ba bersama Biro ICT dan Penerbitan, JAKSA dan Biro Keusahawanan akan mengadakan sebuah program bernama ''Hari ICT''. Sepanjang 3 hari ini terdapat pelbagai aktiviti menarik yang boleh diikuti oleh semua mahasiswa dan mahasiswi di UKM ini. antaranya ialah jualan aksesori PC. kepada sesiapa yang nak beli gadjet terkini atau pon alatan komputer seperti hard disc atau pendrive ke, marilah datang membeli dengan harga yang murah :)


Selain itu, pada 17 Mac 2012, terdapat sesi ''Bengkel Format Laptop'' pada sebelah pagi dan sesi kedua iaitu ''Adobe Photoshop Design" dimana yuran untuk mendaftar semurah RM5.00 sahaja! jangan lepaskan peluang untuk mempelajari cara-cara untuk format laptop, edit dan mencantikkan gambar :) bukan senang tau nak dapat macam ni. 


Tidak lupa juga kepada yang berminat dengan ''Bisnes Secara Online", boleh la datang pada 18 Mac 2012 dan mendengar tips dari seorang usahawan online yang berjaya di Malaysia iaitu Raja Safuan Faliq. beliau akan menceritakan cara-cara efektif untuk memulakan bisnes online dan langkah yang perlu diambil untuk berjaya. kepada sesiapa yang ragu-ragu atau pon tidak yakin dengan diri sendiri untuk memulakan bisnes secara online, inilah jalan penyelesaian terbaik untuk anda :)



t-shirt diatas juga ada dijual ketika program ini berlangsung nanti. tetapi kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan awal terlebih dahulu, boleh la menelefon dan memberikan nama kepada nombor yang tertera di atas. cepat kalau berminat! tempahan sangat laris takot tak sempat je nanti :P


jadi marilah luangkan masa anda semua untuk memeriahkan Hari ICT di Kolej Pendeta Za'ba ini! rugi tau kalau tak datang. jemput lah rakan-rakan sekali ya ;D

No comments:

Post a Comment